تعمیر انواع اینورتر

عیب‌یابی و تعمیر درایو و اینورتر در تهران

خرابی قطعات اصلی در صنعت به معنای تعطیلی خط تولید و کارخانه می‌باشد. به همین دلیل تعمیر این قطعات برای یک واحد صنعتی بسیار مهم هستند. در تعمیر اینورترهای صنعتی علاوه بر تخصص فنی و دانش کافی، تامین قطعات با کیفیت و اصلی نیز دارای اهمیت ویژه است. یک مرکز عیب‌یابی و تعمیر تخصصی اینورتر ایده‌آل، درکنار به کار گیری نیروهای باتجربه و آموزش دیده باید بتواند مشکل اینورتر را در سریع‌ترین زمان ممکن تشخیص داده و برای تعمیر اینوتر اقدام کند. راک کنترل با به کار گیری نیروهای متخصص و آموزش دیده پس از عیب‌یابی انواع اینورترهای دلتا، پنتاکس ،ال‌اس و اینوت در کوتاه‌ترین زمان ممکن، تعمیرات اینورتر را با بهترین قطعات اصلی موجود در بازار انجام می‌دهد. جهت مشاوره با کارشناسان ما در راک کنترل تماس بگیرید.

تعمیرات اینورتر و درایو

اگر اینورترها به هر دلیلی دچار مشکل و خرابی بشوند نیاز به عیب‌یابی و انجام تعمیر تخصصی خواهند داشت. راک کنترل با انجام تعمیرات انواع اینورترهای دلتا، پنتاکس، ال‌اس و اینوت در خدمت مهندسان و فعالان صنعت می‌باشد.

تعمیر اینورتر دلتا

دلتا یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان اتوماسیون صنعتی در آسیا می‌باشد که به دلیل تولید اینورترها، PLC سرو موتور و اینورتر با کیفیت با قیمتی رقابتی مورد استقبال صنعت‌کاران کشورمان قرار گرفته است. اینورترهای دلتا در ایران با مدل‌های  CP2000,M,B,C2000,C200 موجود می‌باشند. این اینورترها با کدهای مختلف بر روی صفحه نمایش خود، خطای رخ داده و مشکل ایجاد شده را نشان می‌دهند.

تعمیر اینورتر پنتاکس

پنتاکس یک شرکت ایتالیایی است که به دلیل تولید محصولات باکیفیت صنعتی، به عنوان یک برند جهانی موفق شناخته می‌شود. اینورترهای پنتاکس با مدل‌های  DI200، DSI400  و DSI100 در رنج توانی مختلف در بازار موجود می‌باشند.شرکت صنعت سازان کوشا آفرین (راک کنترل) نماینده شرکت پنتاکس میباشد. درصورت نیاز به خدمات تعمیر اینورتر پنتاکس با کارشناسان فنی ما در ارتباط باشید.

تعمیر اینورتر ال‌اس (LS)

اینورترهای ال‌اس با مدل‌های H100 ،IC5،IG5A،IS7،IE5،IV5 در بازار موجود می‌باشند. LS اینورترهای خود را در دو نوع تک فاز و سه فاز برای کاربردهای متنوع تولید می‌کند. تعمیرتخصصی انواع اینورتر برند LS پس از عیب‌یابی توسط متخصص‌ترین افراد انجام می‌شود.

تعمیر اینورتر اینوت (INVT)

شرکت اینوت یک برند چینی با بیست سال سابقه در تولید قطعات صنعتی الکترونیکی است که به سرعت جای خود را دربازارهای جهانی باز کرد و اکنون در اکثر کشورهای دنیا نمایندگی فعال دارد.  اینورترهای اینوت با مدل‌های GD10 ،GD200A ،GD20 ،CHF100 ،CHV100 ،GD100 در بازار ایران موجود می‌باشند.

تعمیر و عیب‌یابی تخصصی انواع اینورتر صنعتی

تعمیر انواع اینورتر صنعتی یکی از خدمات راک کنترل بعد از فروش اینورتر است. تعمیر و عیب‌یابی تخصصی انواع اینورترهای صنعتی در مدل‌ها و توان‌های متفاوت در یکی از مجهزترین کارگاه‌های تعمیر اینورتر و زیر نظر کارشناسان مجرب وبا تجربه انجام می‌شود.

تعرفه قیمت تعمیر اینورتر در کرج و تهران

قیمت و هزینه‌ی تعمیر اینورترهای صنعتی به میزان آسیبی که به اینورتر وارد شده است بستگی دارد و نمی‌توان پیش از عیب‌یابی هزینه‌ی دقیق را مشخص کرد. ممکن است دلیل خرابی اینورتر و درایو مشکل در یک خازن یا کلید باشد یا نیاز به تعمیر IGBT داشته باشد که هزینه‌ی تعمیرات متفاوتی خواهند داشت. همچنین هزینه ارسال بعد از تعمیر درایوها در تهران و کرج رایگان می‌باشد. همچنین گاهی درایو نیاز به ارسال و انجام تعمیرات اساسی ندارد و شما می‌توانید به راحتی مشکل درایو را در محل برطرف کنید. برای استفاده از مشاوره‌ی کارشناسان ما تماس بگیرید.

اینورترهزینه تعمیرات
ال‌استماس بگیرید
دلتاتماس بگیرید
پنتاکستماس بگیرید
اینوتتماس بگیرید

تعمیر و عیب‌یابی اینورتر

برای تعمیر و عیب‌یابی اینورترها باید از ابزارهای مناسب مانند مولتی‌متر، اسیلوسکوپ، آمپرمتر، مگاهم متر، مانوال، دیاگرام اینورتر و غیره استفاده کرد. برخی از عیب‌های رایج اینورترها عبارتند از:

  • خرابی قسمت یکسوکننده: یکسو کننده برق متناوب را به برق مستقیم تبدیل می‌کند . اگر این قسمت دچار خرابی و مشکل بشود ممکن است افت ولتاژ، افزایش جریان و یا افزایش حرارت در درایو رخ بدهد.
  • خرابی قسمت مبدل: این قسمت برق مستقیم را به برق متناوب با فرکانس و ولتاژ مورد نیاز تبدیل می‌کند. اگر این قسمت در اینورتر آسیب ببیند با مشکلاتی مانند کاهش گشتاور، افزایش جریان، افزایش حرارت و ایجاد نویزدر اینورتر روبه‌رو خواهیم شد.
  • خرابی قسمت کنترل: این قسمت از میکرومنترلرها، مدارهای منطقی، مقاومت‌ها و خازن‌ها تشکیل شده است و اگر این قطعات خراب بشوند در کار اینورتر به کلی اختلال ایجاد می‌شود.
  •  

چگونگی تعمیر درایو یا تعمیر اینورتر

تعمیر اینورتر و درایو به دانش و تجهیزات مناسب نیاز دارد. برای انجام تعمیرات اینورتر باید ابتدا عیب‌یابی انجام بشود و بعد از تشخیص علت خرابی اینورتر برای تعمیر آن اقدام بشود. برخی از روش‌های کلی در تعمیر درایو در زیر آورده شده‌اند:

  • خاموش کردن درایو و یا اینورتر و جداکردن آن از منبع تغذیه و بارهای متصل
  • بررسی وضعیت ظاهری درایو و یا اینورتر از نظر خرابی یا سوختگی و یا آلودگی بر روی آن
  • باز کردن کاور اینورتر یا درایو و بررسی خرابی و سوختگی قطعات داخلی
  • اندازه‌گیری ولتاژ و جریان باتری و اتصالات درایو با استفاده از مولتی‌متر
  • اندازه‌گیری مقاومت و امپدانس قطعات و مدارهای داخلی با استفاده از اهم‌متر
  • اندازه‌گیری فرکانس و توان خروجی درایو یا اینورتر با استفاده از فرکانس‌متر
  • تنظیم مجدد تنظیمات پارامترهای درایو یا اینورتر با استفاده از یک پروگرامر یا کنترلر
  • تعویض قطعات و مدارهای خراب شده داخلی
  • تست عملکرد درایو و یا اینورتر با اتصال به منبع تعذیه و بارهای متناسب

:

بازرسی و سرویس دوره‌ای اینورتر

جهت جلوگیری از خرابی و افزایش طول عمر اینورتر، انجام بازرسی و سرویس‌های دوره‌ای اینورتر ضروری است. برخی از مواردی که باید در سرویس‌های دوره‌ای به آن توجه کرد عبارتند از :

  • بررسی محیط نصب اینورتر از نظر گرد و غبار، رطوبت، دما و مواد مضر یا مایعات
  • بررسی قطعات و واحدهای اینورتر از نظر ارتعاش، صدا، گرمایش، تغییر رنگ و بو
  • بررسی داده‌های عملکردی اینورتر از نظر جریان، بار، ولتاژ خروجی و دمای خنک‌کننده
  • بررسی اتصالات باتری و سیم‌کشی اینورتر از نظر محکم، تمیزی، و عدم اتصال کوتاه
  • بررسی سازگاری اینورتر با بارهای متصل شده و عدم وجود بارهای بیش از حد
  • بررسی تنظیمات پارامترهای اینورتر از نظر منطبق بودن با استانداردهای بین‌المللی
  • بررسی عملکرد مکانیزم‌های حفاظتی اینورتر از نظر قطع خودکار در صورت اختلال در شبکه یا منبع تغذیه
  • بررسی تداخلات الکترومغناطیسی یا رادیویی با اینورتر و رفع آنها در صورت وجود

تعمیر اینورتر آسانسور

برای انجام تعمیرات تخصصی اینورتر یا درایو آسانسور ابتدا افراد متخصص  جهت بازدید به محل فرستاده می‌شوند. در صورتی‌که درایو آسانسور قابل تعمیر باشد، تعمیرات را در همان محل انجام می‌دهند اما اگر اینورتر آسانسو نیاز به تعویض قطعات یا انجام انواع تست‌های تخصصی داشته باشد آن را به واحد تعمیرات بوده و بعد از برطرف کردن مشکل مجددا برای نصب برمی‌گردانند. ممکن است به دلیل فرسودگی، هزینه‌ی تعمیرات درایو آسانسور مقرون به صرفه نباشد و کارشناسان ما در این مرحله پیشنهاد تعویض کامل درایو را با شما در میان بگذارند.

علائم خرابی اینورتر در حالت روشن و خاموش

هنگامی که یک اینورتر برای تعمیرات به واحد عیب‌یابی و تعمیر اینورتر فرستاده می‌شود ممکن است در حالت روشن و یا خاموش باشد:

حالت روشن:

اگر اینورتر روشن باشد و بر روی صفحه نمایش آن خطا یا ارور دیده شود این مشکل می‌تواند به دلیل از کار افتادن بعضی از قسمت‌های اینورتر مانند خروجی و یا قرار گرفتن بار بیش از حد بر روی اینورتر ایجاد شده باشد.

حالت خاموش

اگر اینورتر در حالت خاموش برای واحد تعمیرات ارسال شده باشد به احتمال زیاد مشکل ناشی از IGBT اینورتر است. در این حالت قسمت‌های مختلف IGBT اینورتر و همچنین دیود، تریستورها، قسمت‌های رکتیفایر، به صورت کامل بررسی شده و مدارهای آسیب‌دیده‌ی گیت تعمیر خواهند شد. یکی دیگر از نکاتی که باید در این حالت بررسی بشود منبع تغذیه و برطرف کردن ایرادهای احتمالی آن است.

علت خرابی و یا سوختن اینورتر چیست؟

اینورتر ها یا همان درایوهای کنترل دور موتور به دلایل مختلفی آسیب می ببینند. این دلایل عبارتند از:

  • انتخاب اشتباه اینورتر متناسب با کاربری و کیلو وات الکترو موتور
  • عدم دقت در جریان کشی شبکه برق و الکتروموتور
  • سیم بندی غلط ورودی و خروجی اینورتر
  • بی توجهی به مکان نصب اینورتر ( غبار آلود بودن ، اسیدی بودن محیط ، مرطوب بودن

به طور کلی یکی از مهم‌ترین دلایل خرابی قطعات برقی در صنعت نوسانات برق است که به وفور اتفاق می‌افتند و خسارت‌هایی را هم برای تولید کنندگان به بار می‌آورند. اما به طور کلی دلایل خرابی اینورترها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تنظیم پارامترهای اینورتر توسط افراد غیر متخصص: بهتر است تنظیم این پارامترها توسط افراد آموزش دیده انجام بشود.
  • استفاده نکردن از سیستم ارتینگ: اگر ارت در اینورتر متصل نباشد احتمال سوختن اینورتر زیاد است.
  • استفاده نکردن از تجهیزات محافظتی برای اینورتر
  • نامناسب بودن محل نصب اینورتر( مرطوب بودن یا غبارآلود بودن )
  • اتوتیون نکردن موتور توسط اینورتر: وقتی موتور را اتوتیون می‌کنیم در بهترین حالت ممکن کار می‌کند و ازآسیب به اینورتر جلوگیری می‌شود.
  • خراب بودن سیم‌پیچ‌های موتور: خراب بودن سیم‌پیچ‌ها باعث می‌شود اینورتر جریان زیاد بکشد و احتمال سوختن آن در این صورت بسیار زیاد است.
  • انتخاب نادرست ظرفیت اینورتر: بهتر است کیلو وات اینورتر یک رنج بالاتر کیلووات موتور خریداری بشود تا اینورتر مجبور به کار کردن با ظرفیت نامی خود نباشد.
  • سیم‌کشی اشتباه در ورودی و خروجی اینورتر

خطاهای اینورتر

انواع خطاهایی که در اینورتر رخ می‌دهند به طور مختصر در ادامه توضیح داده شده‌اند

  • خطای اضافه جریان یا OC: وقتی اینورتر در خروجی خود با جریان بیش از اندازه‌ای روبه‌رو بشود، این خطا رخ خواهد داد. دلایل خطای oc می‌تواند یکی از دو مورد زیر باشد:

1.بار بیش از حد یا اصطلاحا ol

2.آسیب دیدن اتصالات یا کابل‌ها و یا خرابی موتور

خطای oc چیست؟

یکی از بیشترین خطاهایی که در اینورترها اتفاق می‌افتد خطای oc  است. خطای oc  یا  over current به معنای اضافه جریان الکتریکی بر روی اینورتر است به طوری که اینورتر قادر به تحمل آن نمی‌باشد. این خطا دلایل زیادی دارد اما رایج‌ترین دلایل آن تنظیم نبودن پارامترها، خراب شدن CT اینورتر و یا خرابی IGBT می‌باشد.تعمیر هر کدام از این موارد هزینه‌ی متفاوتی خواهد داشت که کارشناسان ما بعد از برآورد هزینه و پیش از انجام تعمیرات با شما تماس خواهند گرفت.

  • خطای کم بودن ولتاژ یا UV: زمانی که ولتاژ تغذیه اینورتر کمتر از حد مجاز باشد این خطا رخ می‌دهد.در این شرایط باید ولتاژ ورودی مجددا چک بشود.
  • خطای اضافه ولتاژ یا OV: این خطا به یکی از دو دلیل زیر اتفاق می‌افتد:
  1. مشکلات مدار ترمز
  2. کافی نبودن زمان شتاب‌دهی اینورتر
  • خطای دمای بیش از انداز یا OH: این خطا در اینورتر و اینورتر زمانی اتفاق می‌افتد که دمای خنک‌کننده‌های اینورتر ( هیت سینک‌ها) افزایش پیدا کرده باشد.تمیز کردن هیت سینک‌ها ممکن است این خطا را برطرف کند.
  • خطای زمین: سیم‌کشی‌های موتور ممکن است دچار خرابی شده و این خطا در اینورتر دیده شود. در این صورت باید سیم‌کشی‌های اتصال به زمین بررسی شوند.
  • خطای اضافه بار یا OL: خطای اضافه بار شبیه به خطای اضافه جریان است و با دلایای شبیه به خطای OC رخ می‌دهد.

تعمیر انواع اینورتر در تهران

تعمیر انواع مختلف اینورتر و درایو باید در یک مرکز معتبر و زیر نظر افراد متخصص و آموزش دیده انجام بشود. نیروهای با تجربه در تشخیص علت خرابی اشتباه نمی‌کنند و همین موضوع روند تعمیر اینورتر را سرعت می‌دهد. از طرف دیگر قطعات الکترونیکی با قیمت‌های مختلف و کیفیت‌های متفاوت در بازار موجود می‌باشند. استفاده از قطعات اصلی و باکیفیت نکته‌ی بسیار مهم در تعمیرات اینورتر است.

تعمیر اینورتر سه فاز

تعمیر انواع اینورترهای تک فاز و سه فاز به تخصص، دانش فنی و مهارت کار با قطعات الکترونیکی نیاز دارد.

موارد تعمیر اینورتر

خرابی‌های اینورتر شامل موارد زیر می‌باشد:

  • روشن نشدن اینورتر
  • شارژ نشدن باتری اینورتر
  • آلارم خطا بر روی اینورتر
  • نشان دادن کدهای اشتباه بر روی نمایشگر LCD اینورتر
  • کوتاه بودن زمان بک آپ
  • شنیده شدن صدا از اینورتر
  • تغذیه اینورتر فقط در حالت اینورتر کار می‌کند

مراحل تعمیر اینورتر

مراحل تعمیر اینورتر تقریبا در همه‌ی مراکزی که تعمیر قطعات برق صنعتی را انجام می‌دهند یکسان و به صورت زیر است:

1.عیب‌یابی:

عیب‌یابی اولین و مهم‌ترین مرحله در تعمیر اینورتر است. اگر مشکل اینورتر به درستی تشخیص داده بشود علاوه بر کوتاه‌تر شدن زمان تعمیر، هزینه‌ی تعمیر آن تا عدد قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

2.برآورد و اعلام  هزینه

بعد از عیب‌یابی و تشخیص مشکل اینوتر کارشناسان فنی، هزینه‌ی تعمیر اینورتر را تعیین کرده و پیش از تعمیر اینورتر با شما تماس می‌گیرند. درصورت تایید از طرف مشتریان، تعویض قطعات و تعمیر اینورتر در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

3.تعمیر اینورتر

در این مرحله تعویض قطعات الکترونیکی با بهترین و باکیفیت‌ترین قطعات اصلی موجود در بازار و زیر نظر کارشناسان فنی و باتجربه در راک کنترل انجام خواهد شد.

4.تست اینورتر

این مرحله بسیار مهم است. پس از پایان یافتن تعمیر اینورتر، مرحله‌ پایانی تست انجام می‌شود. در این مرحله اینورتر پیش از تحویل، چند مرحله و تحت شرایط مختلف مورد بررسی نهایی قرار می‌گیرد. از مراحل تست می‌توان به تست ورودی و خروجی‌های دیجیتال، تست موتور سه فاز و تست اینورتر بدون بار اشاره کرد.

نکات مهم در افزایش راندمان اینورتر

برای افزایش راندمان و همچنین طول عمر مفید اینورتر بهتر است به نکات زیر توجه کنیم:

  • قرار دادن اینورتر در محیط بدون گرد و غبار و آلودگی‌های صنعتی مانند پودر فلزات
  • محافظت از اینورتر در مقابل ورود نمک، روغن و گازهای خورنده
  • نصب اینورتر در مکانی که لرزش کمتری داشته باشد.
  • نصب اینورتر در مکانی با رطوبت کمتر و همچنین جلوگیری از ورود آب به اینورتر
  • محدوده‌ی دمایی مناسب برای اینورتر بین -10 تا 40  درجه سانتیگراد است.
  • تمیز کردن پایه‌های اینورتر به کاهش خرابی اینورتر کمک می‌کند
  • قرار ندادن اینورتر در مکان‌هایی که گاز، مایع یا جامد قابل احتراق وجود دارد
  • جلوگیری از تداخل امواج الکترومغناطیسی

هزینه تعمیر اینورتر در تهران

اعلام هزینه‌ی تعمیر اینوتر پس از عیب‌یابی و انجام تست‌های اولیه انجام می‌شود. ممکن است اینورتر نیاز به تعویض قطعات گران قیمت‌تر ی مانند IGBT داشته باشد که در این صورت هزینه‌ی تعمیر اینورتر کمی سنگین‌تر خواهد بود. کارشناسان ما پیش از انجام تعمیرات و در همان مراحله‌ی عیب‌یابی، هزینه‌ی تخمین زده شده را با شما درمیان خواهند گذاشت.

آیا اینورتر ارزش هزینه کردن برای تعمیر را دارد؟

واقعیت این است که بدون ارسال اینورتر به واحد تعمیرات نمی‌توان پاسخ دقیقی برای این سوال پیدا کرد. پس از عیب‌یابی و تعیین هزینه، انتخاب تعمیر اینورتر یا خرید اینورتر جدید به عهده‌ی مشتری خواهد بود.

مشکلات و خرابی‌های رایج اینورتر

  1. اتصال برق اشتباه به اینورتر به دلیل توجه نکردن به برچسب راهنما که بر روی آن قرار گرفته است
  2. خرابی و یا سوختن خازن: خازن اولین قطعه‌ی الکترونیکی است که دچار خرابی می‌شود و نیاز به تعویض دارد.
  3. خرابی IGBT: این قطعه ممکن است بر اثر حرارت زیاد و یا تهویه نامناسب خراب بشود یا به دلایل مختلف شکسته باشد. تعویض این قطعه معمولا هزینه‌ی ‌بالایی دارد.
  4. خرابی فیوزها . کلیدها
  5. مشکلات باتری: در این حالت اینورتر روشن نمی‌شود که دلیل آن شارژ نشدن باتری اینورتر به دلیل قدیمی بودن باتری و یا شل شدن پایه‌های باتری به دلیل خوردگی می‌باشد.
  6. آلارم دادن باتری به دلیل اضافه بار
  7. نمایش کدهای نادرست بر روی اینورتر
  8. شنیده شدن صدای بیش از اندازه از فن اینورتر

تعمیر اینورتر در تهران و کرج

جهت تعمیر انواع اینورتر در تهران  و کرج در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بهترین قیمت، زیر نظر کارشناسان فنی با سابقه در راک کنترل، با ما تماس بگیرید.